Palvelumme

Kaikki pesulatoimintaan liittyvät palvelut saman katon alta.

Ota yhteyttä

Pesulapalvelut

Pesulapalvelut Lohjalla – laitospesu ja puhtaat kodintekstiilit

Olemme paikallinen pesulasi Lohjalla. Pesemme vuosikymmenien kokemuksella kodin tekstiilit, kemiallista pesua vaativat tekstiilit, kilopyykin, matot, peitteet ja untuvatakit. Yritysasiakkaille pyykkäämme sovitusti työasut, pöytäliinat, lakanat ja muut erilaiset tekstiilit ammattitaitoisesti.

Meillä pesetät myös arvotekstiilit, ryijyt, riimut ja satulahuovat, teltat, työvaatteet ja monet muut pestävät materiaalit taatusti turvallisesti.

Pyykkien kuljetuspalvelu

Palveluihimme kuuluu myös kuljetuspalvelu. Toimitamme sopimuksen mukaan pyykit perille tiistaisin alueelle Nummela, Vihti, Karkkila, ja Lohjalla: Lohjan keskusta, Virkkala, Karjalohja ja Sammatti sekä Lohjan aseman suunta. Kysy lisää!

Pesulapalvelut

  • Vesipesu
  • Kemiallinen pesu
  • Mattopesu – tasopesu ja konepestävät matot
  • Ryijyt
  • Työhaalarit
  • Venepressut
  • Teltat

Kuljetuspalvelumme toimii sopimuksen mukaan tiistaisin. Kuljetuspalvelun toiminta-alueeseen kuuluvat Nummela, Vihti, Karkkila ja Lohjan alue (Lohjan keskusta, Virkkala, Karjalohja ja Sammatti sekä Lohjan aseman suunta).

Muut palvelut - vuokraliinat ja muuttolaatikot

Juhlat tai muutto edessä?

Vuokraamme pöytäliinoja juhliin.

Meiltä saat puhtaat, tukevat ja pinottavat muuttolaatikot vuokralle.

Tekstiilien hoito-ohjeet

Hoida tekstiilejä ja pese oikein – hoito-ohjeet auttavat

Tekstiilien hoito-ohjeita on syytä noudattaa huolella. Oikeanlainen pesu takaa materiaalin käytettävyyden aina pitkälle tulevaisuuteen. Katso hoito-ohjeista mitä tekstiiliesi merkinnät tarkoittavat ja millainen on oikea hoito-ohje pesuohjelmien, valkaisun, silityksen ja kemiallisen pesun suhteen.

Kaikkea ei kuitenkaan voi itse osata tai kotikonstein toteuttaa, eikä tarvitsekaan. Pesulamme osaavien ammattilaisten käsissä herkkä ja vaativakin materiaali puhdistuu juuri oikealla tavalla.